Veelgestelde vragen

U kunt in 2,5 uur tijd onbeperkt van onze menukaart bestellen.

De bestelling kunt u zelf op het bestelformulier invullen.

Per ronde kunt u max. 5 gerechten per persoon bestellen.

Om verspilling te voorkomen, bestel alleen zoveel u kunt eten.

Restanten worden in rekening gebracht. Sushi 1 euro per stuk, warme gerechten 2 euro 50. U kunt het helaas niet meenemen.

Drank is niet inbegrepen.

Volwassenen €39,50

Kinderen
4 t/m 7 jaar    €17,50

8 t/m 11 jaar  €20,50

Dranken zijn niet inbegrepen.

Dinsdag – Zondag 16:30 – 22:00

Heeft u een allergie? Meld het aan ons en wij zullen onze keuken hier op voorbereiden.

Ja! Geef dit aan en dan geven wij u een aangepast menu met al onze mogelijkheden. 

Uiteraard! Bel ons om te reserveren zodat wij hier een plekje voor u vrij kunnen maken.

Wij zijn zeker op zoek naar personeel van 16 jaar en ouder om ons te komen versterken. Zoek je nog een leuke (zomer)baan en vind je het leuk om in een team te werken? Mail je CV naar info@natsumi.nl en wij nemen contact op met jou!

Uiteraard kunt u altijd bij ons binnenlopen om te eten. Maar om teleurstelling te voorkomen vragen wij u toch van tevoren te bellen voor een gereserveerde plek!

Ons sushi restaurant is gevestigd in Voorburg, Den Haag op de Parkweg 13. We zijn gemakkelijk te bereiken en liggen op een gunstige locatie voor zowel inwoners als bezoekers van Voorburg en Den Haag met een gratis parkeergelegenheid dichtbij het restaurant.

Ja, absoluut! Bij Natsumi hechten we veel waarde aan klantenservice en streven we ernaar om elke gast een warm en vriendelijk welkom te geven. Ons personeel staat klaar om u te helpen en uw vragen te beantwoorden, zodat u een geweldige eetervaring bij ons hebt.

Uiteraard! Download hier ons menu, bel ons op met uw wensen en wanneer u het op wilt halen.

Bij Natsumi zijn we altijd bereikbaar om uw vragen te beantwoorden of een reservering te maken. U kunt telefonisch contact met ons opnemen via 070 3861972of per e-mail via info@natsumi.nl. Ons vriendelijke team staat voor u klaar om u te helpen.

Welkom bij Sushi Restaurant Natsumi – De Beste Sushi in Voorburg, Den Haag

Bent u op zoek naar de beste sushi in Voorburg, Den Haag? Zoek niet verder! Bij Sushi Restaurant Natsumi bieden we een onvergetelijke culinaire ervaring met onze heerlijke en authentieke sushi. Onze passie voor hoogwaardige ingrediënten, vakmanschap en klantenservice is wat ons onderscheidt.

Onze deskundige sushi-chefs zijn toegewijd aan het creëren van gerechten die niet alleen visueel aantrekkelijk zijn, maar ook uw smaakpapillen prikkelen. We gebruiken alleen de meest verse en hoogwaardige ingrediënten om ervoor te zorgen dat elke hap een ware smaaksensatie is. Of u nu een sushi-liefhebber bent of nieuw bent in de wereld van sushi, ons uitgebreide menu biedt voor elk wat wils.

Bij Natsumi streven we ernaar om uw eetervaring zo aangenaam mogelijk te maken. Ons vriendelijke en attent personeel staat altijd voor u klaar om u te verwelkomen en te zorgen dat u zich thuis voelt. Of u nu langskomt voor een gezellig diner met vrienden, een romantische avond uit of een zakelijke bijeenkomst, wij zorgen voor een warme en gastvrije sfeer.

Bij Natsumi willen we ervoor zorgen dat u op elk gewenst moment contact met ons kunt opnemen. Ons team is altijd bereikbaar via telefoon en e-mail om uw vragen te beantwoorden, reserveringen te maken of speciale verzoeken te regelen. Uw tevredenheid is onze topprioriteit en we zullen er alles aan doen om aan uw behoeften te voldoen.

Of u nu een reservering wilt maken of spontaan bij ons wilt binnenlopen, u bent altijd van harte welkom bij Natsumi. Hoewel reserveringen worden aanbevolen, doen we ons best om plaatsen beschikbaar te hebben voor spontane gasten. We willen ervoor zorgen dat u op het door u gewenste tijdstip van onze smakelijke gerechten kunt genieten.

Ons restaurant is gunstig gelegen in Voorburg, Den Haag, en is gemakkelijk bereikbaar. Of u nu in de buurt woont of ons bezoekt vanuit de omliggende gebieden, we zijn er trots op dat we een favoriete bestemming zijn geworden voor sushi-liefhebbers in de regio. Kom langs en ontdek waarom Natsumi bekend staat als de beste sushi in Voorburg, Den Haag.

We zijn trots op onze ruime openingstijden om aan uw culinaire verlangens te voldoen. We zijn geopend van dinsdag tot en met zondag en verwelkomen u graag tot 10 uur ’s avonds. Of u nu op zoek bent naar een smakelijke lunch, een gezellig diner of een afhaaloptie, ons restaurant is er om aan uw wensen te voldoen.

Bij Natsumi streven we ernaar om uw ervaring bij ons onvergetelijk te maken. Bezoek onze veelgestelde vragen pagina voor meer informatie of neem rechtstreeks contact met ons op. We kijken ernaar uit om u binnenkort te verwelkomen en u te laten genieten van de beste sushi in Voorburg, Den Haag.