Afhalen


Download hier onze afhaalkaart

Bij ons is het mogelijk om sushi af te halen! We begrijpen dat soms niets beter is dan genieten van heerlijke sushi in het comfort van uw eigen huis. Om het u gemakkelijk te maken, hebben we een afhaallijst samengesteld die u kunt downloaden van onze website.

Op de afhaallijst vindt u een uitgebreid assortiment aan sushi-opties, met een verscheidenheid aan smaken en ingrediënten om aan uw voorkeuren te voldoen. Of u nu houdt van klassieke nigiri, sashimi of liever gaat voor verrassende sushi-rolcombinaties, we hebben voor elk wat wils.

Om uw bestelling te plaatsen, vragen we u vriendelijk om ons te bellen. Geef ons door welke sushi-items u wilt bestellen, samen met eventuele speciale verzoeken of dieetbeperkingen. Ons vriendelijke personeel staat klaar om uw bestelling te noteren en ervoor te zorgen dat uw sushi perfect wordt bereid.

Zodra uw bestelling is geplaatst, zullen we ervoor zorgen dat uw sushi vers wordt bereid en op het door u gewenste tijdstip klaarstaat om te worden afgehaald. We hechten veel waarde aan de kwaliteit en versheid van onze sushi, dus u kunt erop vertrouwen dat u een smaakvolle en bevredigende maaltijd zult krijgen.

Dus waar wacht u nog op? Download onze afhaallijst, maak uw keuze en bel ons met uw bestelling. We kijken ernaar uit om u te voorzien van heerlijke sushi die u kunt afhalen en genieten in het comfort van uw eigen huis.


Download hier onze afhaalkaart